Mix

Dosta je fejkanja: Gordon Ramsay vraća se na male ekrane u originalnom bezobraznom ruhu

Gordon Ramsay
Gordon Ramsay Foto: Youtube Screenshot
uje biNajbezobrazniji TV chef, Gordon Ramsay, vraća se na male ekrane nakon skoro 10 godina, i to u svojoj najpoznatijoj emisiji “Kitchen nightmares”, prenosi LADbible.

Riječ je o emisiji u kojoj slavni kuhar posjećuje posrnule restorane kako bi im pomogao, ali na osebujan način – koji uključuje svađu, psovanje, iživljavanje – ili ukratko – “tough love”.

Ramsay, koji je već imao pet banki, putovao bi diljem Ujedinjenog Kraljevstva, a kasnije i SAD-a, kako bi pomogao restoranima koji su dolazak na show smatrali zadnjom prilikom za spas iz teškog poslovnog sranj*. (opaska urednika koja zaslužuje biti vidljiva svima — Barbara, ovo je najbolja cenzura svih vremena!)

Proveo bi tjedan dana prepravljajući njihovu kuhinju, osvježavajući njihov jelovnik, vrišteći na beskorisnu upravu i dotjerujući mjesto prije ponovnog otvaranja.

U sedam godina prikazivanja, od 2007. do 2014., chef je odradio sedam sezona snimanja i gotovo 100 epizoda.

Povratak chefa-tiranina najavila je američka produkcijska kuća Fox u okviru svog programa za 2023./2024.

Fox također emitira Hell’s Kitchen te američke verzije MasterChefa i MasterChefa Jr u kojima se pojavljuje Ramsay.

Kitchen Nightmares prvotno se na TV-u pojavio 2004. kao “Ramsay’s Kitchen Nightmares” u Velikoj Britaniji.

Kuhinja i bezobrazluk? Emisija je postala instant hit kod publike. U svoj pet sezona Ramsay je pomogao restoranima diljem UK-a prije nego je 2007. stavio točku na i.

Srećom, koncept je bio toliko uspješan da je stvorena američka verzija, kraćeg naziva “Kitchen Nightmares”, koja je lansirana iste godine, i koja je pomela sve pred sobom baš kao i njezina prethodnica.