Mix

Drama u restoranu brze hrana! Oružjem prijetila zaposlenicima zbog zagorjelih krumpirića

McDonalds opet meta optužbi o nemaru
McDonalds opet meta optužbi o nemaru Foto: Canva
Svi smo doživjeli neugodne scene u restoranu ili nekom drugom ugostiteljskom objektu i bile one opravdane ili ne, svjesni smo kako stvari nekada eskaliraju same od sebe. Ovakve scene, objektivno gledano, gotovo uvijek budu smiješne jer razlog, iako se u tom trenutku čini opravdan, uglavnom bude toliko banalan da vam kasnije bude žao zbog bilo kakvog prigovora.

Ovdje ipak nije riječ o bilo kakvom prigovoru, a situacija je brzo eskalirala. Naime, 59godišnjakinja prijetila je da će „propucati“ McDonald’s nakon što je dobila krumpiriće sa „zagorjelim“ vrhovima. Zbog svoji prijetnji, optužena je za nedolično ponašanja, a bude li optužena, prijeti joj zatvorska kazna od 90 dana.

Što se tiče onoga što se (ako je suditi prema objavi regionalnih vijesti Fox 6) dogodilo, policija tvrdi da je žena naručila hranu u McDonald’su na području Brookfielda, kada je pojela većinu svoje hrane, prišla je šalteru kako bi se požalila. Istaknula je kako su krumpirići zagorjeli, nakon čega se sama pokušala poslužiti sviježom porcijom.

Kada je obaviještena da se to ne smije, postala je verbalno agresivna te je optužila da svi zaposlenici restorana dilaju drogu. Stvari su maksimalno eskalirale kada je, navodno, zaposlenicima rekla da „ima oružje“ i da će „pucati po restoranu“.