Mix

Dwayne Johnson zna što ti treba – podijelio playlistu za pumpanje u teretani

the rock glazba za teretanu
the rock glazba za teretanu Foto: Instagram Screenshot
Kad smo bili klinci s lonkica-frizurama i prešarenom odjećom, Blek nam je bio Stijena. Čak smo ga zvali “Stena” jer je tako pisalo na većini stripova koje smo posjedovali. I onda je došao neki nastavak Mumije kad smo prvi put vidjeli Dwaynea The Rocka Johnsona. Tad nismo znali kako se zove ni što radi, ali kad je Kralj Škorpiona izašao na kazeti (ili možda na DVD-u već, pamćenje nas vara) – bilo je gotovo. Bleka je zamijenio Dwayne. Dwayne je postao Stijena u našim očima.

Kroz godine smo naučili puno o njemu, ali najvažnije je da je lik mega-uspješan, a i dalje good guy. I dalje nezaustavljivo radi, klizi iz projekta u projekt – i to nisu u pitanju samo filmski projekti već ima tu i humanitarnih projekata, suradnji s UnderArmourom. Uz sve to, Dwayne Johnson i dalje prolijeva znoj u teretani svaki dan. Njegovi sessioni su legendarni, baš kao i svaki njegov cheat day, a sada smo dobili uvid u još jednu njegovu stranu.

The Rock se pospojio sa Spotifyjem te je složio Iron Paradise Tour, playlistu sazdanu od pjesama koje mu pomažu da mu vrijeme u teretani prođe ljepše. Ima tu svega, od rocka do hip hopa, a sigurno će i tebi pomoći da se i ti u svojoj kućnoj teretani ili komercijalnoj teretani osjetiš jače, veće i bolje.