Mix

Ekranizacije God of Wara i Horizona će biti slične hitu The Last of Us

god of war last of us
god of war last of us Foto: Youtube Screenshot / Canva
Playstation je već desetljećima poznat po videoigrama, a sada se i to polagano mijenja. Na red su došle i serije!

Točnije, na red su došle ekranizacije Playstationovih videoigara. Već smo dobili The Last of Us na HBO Maxu i, kao i većina ljudi, oduševljeni smo u potpunosti. Uskoro stižu i nove serije — ekranizacija God of Wara te ekranizacija Horizona. U pitanju su Sonyjevi ekskluzivni naslovi koji imaju ogromnu vojsku fanova. Znamo kako gejmeri čvrsto, a ponekad i oštro, čuvaju svoje uspomene. Ipak izgleda kako nema razloga za strah.

„Svi rade s istom brigom i formulom kako smo pristupili i ekranizaciji The Last of Us. Ispričat ćemo priče igara jer možemo, jer su serije u pitanju, jer imamo vremena da to napravimo (kako treba), imamo epizode koje će nam to omogućiti.” izjavio je Asad Qizilbash, direktor Playstation Productionsa za Official PlayStation Podcast.

Dodao je i kako im nije cilj natrpati sve u dvosatni film.

„Dobit ćete priču igara, ali ćemo iskopati i prilike da proširimo i istražimo druge likove. Izgrađivat ćemo svjetove, što je znatno teže u igrama. To me uzbuđuje, fanovi će uživati jer će igra oživjeti, ali će biti i puno novih stvari kao što je bio slučaj s The Last of Us.”

Ako je ovo istina, nitko sretniji od nas.

Amazon stoji iza ekranizacije God of Wara, a Horizon će u budućnosti stići na Netflix. Koliko god stari ili mladi bili, dobrih serija nikad dosta.