Kakav manijak…

Elon svima pokazao kako izgleda kad zlikovac doživi krizu srednjih godina, njegov je najnoviji potez neshvatljiv

Sjedište Twittera
Sjedište Twittera Foto: Twitter/Screenshot
Twitterov novi logo naživcirao je mnoge, a posebno one koji žive blizu sjedišta kompanije u San Franciscu.

Nakon što je Elon Musk kupio Twitter i odlučio preimenovati jedan od najprepoznatljivijih brendova na svijetu u "X", na sjedištu kompanije u San Franciscu zamijenio je prepoznatljivi logo simpatične plave ptičice u slovo X koje svjetlosnim showom može izazvati epilepsiju kod promatrača. Društvenim mrežama kruže snimke sjedišta Twittera na kojem sada sjedi ogromno slovo X i neprestanim svjetlosnim signalima zagađuje sve oko sebe te posebno živcira stanare zgrade preko puta.

\\folder\vezani_članak Orangutan Wow! Kakav pametnjaković! Orangutan pokušao prošvercati slatkiše od posjetitelja, pa iznenadio promatrače \\folder\vezani_članak Optička varka Wow! Slika koja će vam se urezati u pamćenje: Slijedite upute i doživjet ćete nešto vrlo neobično

"Ovako izgleda kriza srednjih godina najbogatijeg zlikovca na svijetu", samo je jedan od komentara na snimke koje kruže društvenim mrežama. "Imam osjećaj kao da nakon što ga je Grimes ostavila svi patimo zbog prekida", kazala je tiktokerica Cendacce. Zašto je znak naživcirao slučajne prolaznike, a posebno stanare obližnjih zgrada, možete provjeriti u nastavku.

 

@candacce this is the bad place #fyp #foryou #foryoupage ♬ original sound - candacce