Mix

„Extrapolations” Samo Apple ima ovoliki budžet za seriju s ovakvim glumcima

Extrapolations naslovna
Extrapolations naslovna Foto: Youtube Screenshot
Extrapolations je nova antologijska serija Scotta Z. Burnsa, ali ono po čemu je zanimljiva prije nego smo išta saznali o radnji serije je glumačka postava.

Serija će se prikazivati na Apple TV Plusu pa nije ni čudo otkud toliko novca za sve te potpise na ugovorima. U seriji će glumiti Meryl Streep, Kit Harington, Edward Norton, Forest Whitaker, Tobey Naguire, Gemma Chan, Sienna Miller, David Schwimmer i brojni drugi.

Evo i trailera pretrpanog njuškama:

Sezona donosi osam epizoda koje su smještene unutar perioda od 33 godine, a istražit će budućnost Zemlje koja je uništena klimatskim promjenama. Netko će reći liberalne gluposti te kako klimatske promjene nisu stvarne — pa evo nije ni napad izvanzemaljaca u Danu Nezavisnosti pa smo ga gotovo svi gledali.

Appleov (skoro pa) bjanko-ček će omogućiti i vrhunske vizualne efekte, a možda dobijemo i prvu mainstream seriju katastrofe. Nećemo dobiti tornado kao u Twisteru ili asteroid kao u Deep Impactu već će tu biti i potopljenih gradova i požara i sprženih krajolika koji su posljedica zatopljenja.

Prve tri epizode stižu na Apple TV Plus 17. ožujka, a nakon toga će izlaziti po jedna tjedno.