Mix

FIFA lansirala besplatan streaming servis – FIFA+ s 40 tisuća utakmica godišnje

FIFA plus
FIFA plus Foto: Twitter Screenshot
FIFA+ je novi streaming servis koji će ponuditi prijenos velikog broja utakmica, njih čak 40 tisuća. Barem. Osim prijenosa utakmica, tu su i dokumentarci, arhivski snimci i utakmice, a sigurni smo da će se sadržajno još proširiti jednom kad se servis proširi svijetom.

Zbog postojećih ugovora s televizijskim kućama, ne možemo očekivati utakmice iz najvećih liga, barem ne besplatno.

FIFA+ će se financirati putem oglasa emitiranih unutar streamova, a moći ćete im pristupiti kao i svakom streaming servisu – preko internet preglednika ili mobilne aplikacije. Najavili su da uskoro dolaze i aplikacije za pametne televizore.

Ususret Svjetskom prvenstvu, na FIFA+ ćete moći pronaći sve utakmice svih Svjetskih prvenstava ikad zabilježenih kamerom. Sada više nećete morati čekati hrvatske televizijske postaje da nam opet puste trpanje Njemačke na Svjetskom ’98. Obećali su i dokumentarne filmove i serije, načuli smo da će biti dokumentarac o Modriću u sklopu serije “Kapetani”, a dostupan je i serijal HD Cutz u kojem nogometaši idu kod brijača i pričaju o različitim temama – Rüdiger će furati Ronaldovu frizuru sa Svjetskog 20002.

Provjeri uslugu na fifa.com/fifaplus, a možeš skinuti i aplikacije za Android i iOS.

Najveći problem? Kako pored svih tih streaming servisa pronaći dovoljno vremena i odlučiti što gledati.