Mix

Finalni trailer za Flasha prije nego se pojavi u kinima! Kida!

batmobile flash
batmobile flash Foto: Youtube Screenshot
Kida, kida — samu tkaninu vremensko-prostornog kontinuuma. Ili tako nešto.

Najnoviji DC-jev film će sigurno biti hit. Ezra Miller ponavlja ulogu Barryja Allena, ali ono što je još luđe su njuške u Batmanovim kostimima. Ben Affleck i Michael Keaton repriziraju svoje verzije Brucea Waynea, a tu je i Jeremy Irons kao Alfred.

DC je izbacio finalni trailer prije premijere filma 16. lipnja. Mislili smo da nas nakon prvih par trailera ništa neće moći dodatno nabrijati, ali očito je bilo dovoljno nekoliko dosad neviđenih snimki da promijenimo mišljenje.

Naravno, Barry želi putovati kroz vrijeme kako bi promijenio prošlost. Znate i sami kako to inače završi.

Hrpa kritičara je počašćena pretpremijerom filma na CinemaConu u Las Vegasu još u travnju i većina je bila itekako oduševljena. Neke reakcije smo sabrali ovdje.

Posebno nas veseli što je direktor fotografije Henry Braham, čovjek odgovoran za fotografiju možda dva najspecifičnija superjunačka filma u novijoj povijesti — Guardians of the Galaxy Vol. 3 i The Suicide Squad (onaj dobar).

Čuvari galaksije 3 su obilježili ovu godinu u kinima, bar kada su u pitanju superjunački filmovi. Čekamo DC-jev odgovor koji stiže 16. lipnja.