Neugodna situacija

Fotograf se skinuo pred svojim modelima pa snimio njihove reakcije

Goli fotograf (Foto: Instagram/trevorchristensen) - 17
Goli fotograf (Foto: Instagram/trevorchristensen) - 17 Instagram/trevorchristensen
\\folder\galerija Galerija Goli fotograf (Foto: Instagram/trevorchristensen) - 17 Goli fotograf (Foto: Instagram/trevorchristensen) - 17 Foto: Instagram/trevorchristensen Goli fotograf (Foto: Instagram/trevorchristensen) - 19 Goli fotograf (Foto: Instagram/trevorchristensen) - 19 Foto: Instagram/trevorchristensen Goli fotograf (Foto: Instagram/trevorchristensen) - 18 Goli fotograf (Foto: Instagram/trevorchristensen) - 18 Foto: Instagram/trevorchristensen +16 Goli fotograf (Foto: Instagram/trevorchristensen) - 20 Galerija
Američki fotograf odlučio je staviti se u nelagodnu situaciju i, za promjenu, skinuti se pred modelima.

Trevor Christensen fotograf je koji je nedavno na svojem Instagramu objavio seriju fotografija na kojima je zabilježio reakciju svojih modela kad se skinuo pred njima. Njegov zadatak obično je postići da se modeli osjećaju ugodno pred objektivom, no za ovaj je projekt odlučio staviti i sebe i modele u nelagodnu situaciju.

Iako su modeli znali da će se skinuti pred njima, ovaj je put kao modele osim profesionalaca koristio i bliske osobe iz svojeg života pa su njihove reakcije bile zanimljive. Kako su modeli reagirali kad se fotograf skinuo pred njima, provjerite u galeriji.