Mix

George R. R. Martin najavio nove projekte: „Nine Voyages“, prequel serije „House of the Dragon“, ipak će biti animiran

„House of the Dragon“
„House of the Dragon“ Foto: Shutterstock/ArtMediaWorx
Georgea R.R. Martina, autor obožavanih serijala Game of Thrones i House of the Dragon, otkriva kako trenutno radi na tri nova spinoffa.

Pisac punom parom širi ovaj obožavani serijal, a nadolazeće adaptacije bit će tri animirane priče.

Martin je iznenadio obožavatelje nedavnom objavom na njegovom osobnom blogu. U objavi je pohvalio današnju animaciju, ističući animaciju Blue Eye Samurai te se osvrnuo na vlastite planove za buduće animirane projekte.

Iako nijedan od nadolazećih projekata još nije službeno dobio zeleno svjetlo, Martin radi s HBO-om na novim animiranim naslovima.

„Kako to već biva, HBO i ja imamo planirane vlastite animirane projekte, smještene u svijet A SONG OF ICE & FIRE. Niti jedan od njih još nije dobio zeleno svjetlo, ali mislim da smo blizu razvoja te situacije.“

Uz dvije serije koje tek treba otkriti, prethodno najavljeni „Nine Voyages“, prequel serije „House of the Dragon“, ipak će biti animiran zbog „proračunskih ograničenja“.

„S pola predstave koja se odvija na moru, i potrebom stvaranja druge luke svaki tjedan, od Driftmarka do Lysa do Basilisk Islesa do Volantisa do Qartha do… pa, dalje i dalje i dalje. Vani je cijeli svijet. I imamo puno bolje šanse da sve to prikažemo animacijom“, zaključio je.

Radnja očekivanog prequela bit će usredotočena na lik kapetana Corlysa VelaryonaArtMediaWorx koji se pojavio i u seriji House of the Dragon.

Uz sve najavljene projekte, podsjećamo, ovo ljeto izlazi u druga sezona serije House of the Dragon, prenosi hypebeast.com.