Mix

Glazbena zvijezda poslala pizzu homofobnim prosvjednicima protiv njegovog koncerta

Pizza
Pizza
Kada smo prvi put čuli za Lil Nas X-a i njegov hit Old Town Road, mislili smo kako će u pitanju biti još jedan one hit wonder. Što očekivati od klinca koji je napisao pjesmu nakon što je igrao Red Dead Redemption? Pjesma je postala ogromna, kao da su svaki tjedan izlazili remiksi. I onda se ipak nešto promijenilo – Lil Nas X je nastavio raditi pjesme, ljestvice su opet bile njegove, a onda je odlučio i priznati svijetu vlastitu seksualnu orijentaciju te je počeo s iskrenijim i otvorenijim životom. Upravo to je privuklo velik broj novih fanova. Više nije bio samo klinac s jednom dobrom pjesmom već slojevita ličnost koja je prošla borbe s demonima.

Spotovi su postali sve provokativniji, što mu je osiguralo pažnju mainstream medija, a sudjelovao je i u promociji posebnog para tenisica – neslužbenog Air Max 97 modela iza kojeg je stajao jedan dizajnerski studio koji je u zračni mjehurić tenisica ubrizgao ljudsku krv.

Ako ste pomislili “ovaj lik zvuči kao magnet za religiozne aktiviste”, u pravu ste.

Tijekom koncerta u Bostonu, ispred dvorane su se okupili homofobni aktivisti koji su prosvjedovali protiv njegovog koncerta i njegove čitave persone. Ne znamo čija je ideja subotnje zabave prosvjedovati protiv koncerta ispred koncerta, ali ima i takvih ljudi. Mi ih prihvaćamo. Prihvatio ih je i Lil Nas X. Ne samo da ih je prihvatio već je napravio i ono što bi možda i sam Isus napravio u današnje vrijeme – naručio im je pizzu.

Na Twitteru je podijelio video prosvjednika te je napisao kako je svojem timu naložio da im pošalju pizzu.

U idućem tweetu je dodao kako prosvjednici nisu htjeli pizzu, ali da se zaljubio u jednog od homofobnih prosvjednika.