Kako se Jake Gyllenhaal suprotstavio Conoru McGregoru

Gledatelji ga nazivaju filmom godine! Pogledajte kako se Conor McGregor snašao na filmskom platnu

Glumac Jake Gyllenhaal i borac Conor McGregor u filmu Road House
Glumac Jake Gyllenhaal i borac Conor McGregor u filmu Road House Foto: PrimeVideo/Youtube
Obrada filma iz 1989. oduševila je gledatelje, a ovako se pred kamerama snašao Conor McGregor

Iako smo još u prvoj trećini godine izgleda da nije prerano za pronalazak najboljeg filma u 2024. Dok su remakeovi ovih dana posvuda u Hollywoodu, ljubitelje filmova osvojio je jedan od najnovijih koji se pojavio na platformama za streaming.

Riječ je o obradi filma Road Housea iz 1989. s Patrickom Swayzejem u glavnoj ulozi, a ovogodišnji Road House oduševio je publiku, pa čak i obožavatelje originala.

 

Novi film prikazuje Jakea Gyllenhaala i bivšeg UFC-ova borca Conora McGregora, a naizgled čudna kombinacija glumaca gledatelje drži prikovanima za svoja sjedala.

Film je izašao na Amazonovom Prime Video-u ranije ovog mjeseca, a prikazuje Gyllenhaalova Elwooda Daltona kako mijenja UFC karijeru za posao izbacivača u popularnom baru na Floridi. Njegov se lik brzo se nađe na krivoj strani lokalne bande, a McGregor glumi čovjeka koji je poslan da ga ubije.

\\folder\vezani_članak Glumci Will Smith i Martin Lawrence u najavi filma Zločesti dečki Zločesti dečki ponovno zajedno Izašla je prva najava za nastavak filmova “Bad Boys“! Will Smith i Martin Lawrence ponovo zajedno

Ljudi su brzo pohrlili na društvene mreže kako bi pohvalili novi film. Istina je kako ovaj film neće osvojiti Oscara, no publika ga je opisala kao zanimljivog i interesantnog. Naravno nije prošao ni bez kritika, a one su na račun McGregora koji je opisan kao loše izabran glumac, a neki su ipak pohvalili njegov nastup.

Kritike su stigle i na račun Hollywooda, a one najčešće kritiziraju odabir prakse ponovnog snimanja filmova umjesto stvaranje nečega novog i originalnog. Iako su mišljenja podijeljena, pohvale su češće od kritika, a najbolje bi bilo da film sami pogledate i procijenite koliko vam je zaista dobar ili loš.