Mix

Glumio u Black Widow i Kingsmanima, a sada je i najviši profesionalni bodybuilder na svijetu

Oliver najviši bodybuilder
Oliver najviši bodybuilder Instagram Screenshot
\\folder\galerija Galerija Oliver najviši bodybuilder Oliver najviši bodybuilder Foto: Instagram Screenshot Oliver Richters  i Florian Munteanu Oliver Richters i Florian Munteanu Foto: Folder.hr Oliver Richters i Florian Munteanu – obojica glume u Borderlandsu Oliver Richters i Florian Munteanu – obojica glume u Borderlandsu Foto: Folder.hr +6 Oliver Richters 8 Galerija
S razlogom ga zovu “nizozemski div”. Kako stvari stoje – Hollywood bi mogao zaboraviti na The Mountaina pored ove gromade.

Oliver Richters je i glumac i model i profesionalni bodybuilder, a upisao se u Guinessovu knjigu rekorda kao najviši bodybuilder na svijetu. Visok je čak 218.3 centimetara. Kad smo kod mame mase, težak je 155 kilograma. Kako bi održao mišićnu masu, mora jesti čak 7000 kalorija u danu raspoređenih kroz sedam obroka. Zvuči kao naporan posao.

U filmu Black Widow je imao manju ulogu, glumio je sovjetskog mutanta nazvanog Ursa Major (Veliki Medvjed). Ove godine će se pojaviti i u filmu The King’s Man, a vidjet ćemo ga i u ekranizaciji igre Borderlands. Pitanje je vremena kada će početi dobivati veće uloge.

Ako pogledaš galeriju, osim Guiness certifikata, vidjet ćeš i rumunjskog diva Floriana Munteanua (u Creedu dvojci glumio sina Ivana Drage) pored nizozemskog diva – i Munteanu izgleda sićušno.

Sve fotografije su preuzete s Instagrama.