Mix

God of War stiže na Amazon Prime Video — kao serija!

God of War
God of War Foto: Youtube Screenshot
Amazon Prime Video se busa u prsa kako su streaming servis s najviše pretplatnika u Americi. Sa zadrškom gledamo na tu tvrdnju jer pretplata na Amazon Prime uključuje i neke druge usluge, ponajprije prioritetno primanje paketa, ali hej — ako ih veseli…

Posljednjih godina opako ulažu u originalan sadržaj na svom streaming servisu, a nedavno je odjeknula vijest kako stiže i ekranizacija Warhammer 40k iza koje će stajati Henry Cavill.

Nakon Warhammera, stiže još jedna vruća serija. Legendarni God of War će dobiti igrano izdanje. Igra koja se po prvi put pojavila na Playstationu 3 je postala jedna od onih franšiza kojima možete vjerovati, a fanovi su čak bili oduševljeni i izmjenama u samoj priči igre kada se estetika igre izmijenila i kada Kratos više nije ubijao u staroj Grčkoj već u nordijskim zemljama.

God of War: Ragnarok je tek izašla u prodaju, nitko nije sumnjao u uspjeh ove igre, a Amazon želi iskoristiti ovaj val interesa pa su najavili seriju baziranu na igri.

Rafe Judkins, showrunner iza fantasy uspješnice Wheel of Time će biti zadužen i za Boga rata.

Serija će biti bazirana na igri iz 2018. godine, što nas možda i najviše veseli. Kada bi bila bazirana na prvoj igri u kanonu, bojimo se da bismo dobili nešto kao Herkulova putovanja ili Ksena, princeza ratnica. Iako — tko kaže da nećemo dobiti norvešku verziju toga?

Ima vremena, još ništa nije zacementirano, ali se šuška!