LOL

Google i Bing prikazuju drastično različite rezultate, čini se da nas Bing pokušava ubiti

Bing i Google (Foto: boredpanda.com)
Bing i Google (Foto: boredpanda.com) boredpanda.com
\\folder\galerija Galerija Bing i Google (Foto: boredpanda.com) Bing i Google (Foto: boredpanda.com) Foto: boredpanda.com Bing i Google (Foto: boredpanda.com) - 17 Bing i Google (Foto: boredpanda.com) - 17 Foto: boredpanda.com Bing i Google (Foto: boredpanda.com) - 18 Bing i Google (Foto: boredpanda.com) - 18 Foto: boredpanda.com +15 Bing i Google (Foto: boredpanda.com) - 14 Galerija
Nije ni čudo što je Google najpopularnija tražilica, Bing nekad pokazuje vrlo sumnjive rezultate.

Nije nikakva tajna da je Googleova tražilica promijenila svijet i omogućila jednostavan pristup informacijama, no u sjeni Googlea rađale su se i umirale i druge tražilice. Bing je Microsoftova alternativa koja nikako ne odustaje, a korisnici su primijetili drastične razlike u odgovorima koje tražilice nude.

Primjericu, netko je u tražilice upisao ''najjednostavnije metode samoubojstva'' i od Binga dobio odgovor na pitanje, no Google je ponudio broj lokalne linije za prevenciju samoubojstva. To je potaknulo brojne parodije u kojima ljudi ismijavaju Bing kao tražilicu koja potiče na nasilna rješenja, a neke od pravih i parodijskih razlika između dviju tražilica možete pogledati u galeriji.