Što kažete?

“Gospe moja, je l’ ovo stvarno?” Na parkiranom auto osvanula poruka i osupnula promatrače

Poruka na automobilu
Poruka na automobilu Foto: Prometne zgode i nezgode/Facebook
Dobrotvor odlučio ispraviti nepravdu pa samo dodatno zakomplicirao situaciju?

Ostavljanje poruka na parkiranim automobilima nakon nezgode svojevrsna je tradicija među kulturnim vozačima, no mnogi vozači više se i ne obaziru na tuđu imovinu pa ili ostave poruku s lažnim brojem telefona ili je ne ostave uopće.

Jedan slučajni prolaznik odlučio je ispraviti takvu nepravdu kad je vidio da je vozač Mercedesa udario parkirani automobil i produžio. Prolaznik je odlučio ostaviti poruku pisanjem markerom po automobilu, u blizini oštećenog dijela karoserije.

\\folder\vezani_članak Nasmijava trombonom LOL Ponekad živcira mamu, ponekad je nasmijava do suza, a za sve je kriv trombon \\folder\vezani_članak Navlakuše Uživajte! Kakve navlakuše! Navlačenjem odjeće zagolicale maštu publike, pogledajte vruće prizore

Na automobilu je ispisao registraciju automobila, uz riječi: ''A klasa Mercedes te udarila. Vidio sam pa napisao.'' Među reakcijama na objavu našao se i komentar: "Gospe moja, je l' ovo stvarno? Em ne mogu vjerovat, em razmišljam kako je ovaj sve to zapamtio i još odlučio napisati na autu markerom! Znači, sve ima, ali papir nema". Je li veću štetu na kraju prouzročila ogrebotina ili marker, teško je reći na prvi pogled, no fotografiju objavljenu na stranici ''Prometne zgode i nezgode'' možete pogledati u nastavku.