Mix

Gwyneth Paltrow je spremna napraviti sve za zdravlje. Čak i staviti ozon tamo otkud stvari uglavnom izlaze

ozon naslovna
ozon naslovna Foto: Youtube Screenshot
Gwyneth Paltrow je bila miljenica Hollywooda i naroda godinama, čak i kad je završila s onim likom iz Coldplayja. (Znamo da je Chris Martin, ali mu ne želimo pridavati na važnosti.)

U jednom trenutku je odlučila postati važno ime u svijetu wellnessa, osnovala je brand Goop koji prodaje najluđe proizvode i tretmane. Ono što je birala raditi za svoje zdravlje je graničilo s ludilom.

Cupping čak nije toliko čudan, ali onda dolazimo do vaginalnog parenja. Ne mislimo na „mating” već na „steaming”. Čišćenje infracrvenom parom djeluje kao „otpuštanje energije koje balansira razinu hormona kod žena”. Uf.

Podvrgnula se i apiterapiji, još znanoj kao terapiji ubodom pčela. Nismo pronašli jesu li ju stvarno bole pčele, uglavnom se ističe kako profesionalac injektira otrov pčele. Je li taj profesionalac neki liječnik u bijeloj kuti ili pčelica Maja? Previše neodgovorenih pitanja.

Stavljala je jaja od žada u vaginu, lijepo je pričala s vodom i puštala joj glazbu da joj ne povrijedi osjećaje, a prodavala je i „naljepnice od istih materijala kakve NASA koristi za svoja odijela”. Jedan od likova iz NASA-e je rekao kako je to jedno „ogromno sranje”. Osim ovog „ogromnog sranja”, prodavala je i svijeću koja miriši kao njezina vagina za 75 dolara.

Ono što slijedi je najnovije što je svijet saznao, ali sigurno nije najnovije što je napravila. Na jednom podcastu su ju upitali koja je najčudnija stvar koju je napravila za svoje zdravlje.

Izabrala je jedan odgovor. Rektalna ozonska terapija.

„Koristila sam ozonsku terapiju, rektalno. Smijem li to reći? Prilično je čudno, ali je jako pomoglo.”

Doslovno je rektalno upucala dozu toksičnog i eksperimentalnog plina bez ikakvih benefita korisnih čovječanstvu. Osim što vjerojatno košta pa onaj tko ti upucava ozon u dupe ima koristi od toga. A opet — nekad je placebo efekt stvaran i nešto pomaže samo zato što vjeruješ da pomaže.

Terapija ozonom je popularna u alternativnoj medicini jer je medicinski ozon molekula od tri atoma kisika, a zagovornici tvrde kako korištenje ovog plina pomaže u oksigenizaciji tijela, a samim tim poboljšava imunitet i potiče regeneraciju stanica. Okej, čak i da je istina, zašto biste to htjeli u svom rektumu?

Pepper nam je draža od Gwyneth!