Mix

Halle Berry objavila je sliku u čipkastom rublju, ali jedan detalj je trebala sakriti! Svi su ga odmah primijetili

glumica halle berry kako sjedi na kamenu i pozira u donjem rublju
glumica halle berry kako sjedi na kamenu i pozira u donjem rublju Foto: Instagram screenshot/@Halleberry
Nema sumnje da Halle Berry dobro izgleda na fotografijama, ali njezina nova slika izazvala je pregršt reakcija. Kako glumica izgleda sjajno ne moramo puni isticati, no na zadnjoj je provokativnoj fotografiji jedan detalj ipak ukrao pažnju.

U posljednjih je nekoliko tjedana, glumica uživala je na nepoznatoj sunčanoj i pješčanoj lokaciji, a na jednoj od slika koju je podijelila na svom Instagramu, Berry je pozirala na stijeni u crnom čipkastom korzetu.

View this post on Instagram

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

„Ne mogu sakriti ove stijene“, napisala je uz fotografiju pored emotikona namigivanja. Iako 57godišnjakinja izgleda sjajno, detalj koji je ukrao pažnju njezinih brojnih pratitelja bio je izmet. Naime, kod stopala holivudske zvijezde nalaze se neki smeđi brežuljci koji, na prvi pogled, izgledaju kao izmet.

Normalno da su to primjetili i brojni obožavatelji te su pohrlili ostaviti komentar, a kako je riječ o izmetu potvrdila je i sama glumica. Odgovarajući osobi koja je pitala je li jedina koja to vidi, Berry je odgovorila „Ne, i ja sam vidjela.“.

View this post on Instagram

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Berry često komunicira sa svojim pratiteljima na Instagramu i u travnju prošle godine, odlučila se suprotstaviti kritikama koje je primila zbog dijeljenja golog snimka. Odgovarajući na to, Berry je napisala „I što je tu loše! Starenje je lijepo i slavno!“.