Mix

HBO Max stiže u Hrvatsku u ožujku, skužili smo kako ga možeš dobiti po najnižoj cijeni

Festival svjetla u Sarajevu - 4
Festival svjetla u Sarajevu - 4 Foto: Boris Trogrančić
Potvrđeno je da HBO Max stiže u Hrvatsku 8. ožujka, a tada će i velik broj drugih europskih zemalja dobiti pristup ovoj streaming usluzi. HBO već ima streaming servis na našim prostorima, a on se zove HBO Go. HBO Max mijenja HBO Go, a ispada da bi HBO Go mogao odigrati važnu ulogu u cijeni vaše HBO Max mjesečne pretplate.

Cijena HBO Goa je 5.99 eura mjesečno, a cijena HBO Maxa će iznositi 6.99 eura mjesečno.

Moramo istaknuti lifehack koji će ti pomoći uštediti pokoji euro.

Svi korisnici s HBO Go pretplatom će biti automatski prebačeni na HBO Max, a u tom slučaju će cijena pretplate iznositi svega 4.66 eura mjesečno. Ovo je promotivna ponuda i treba ju iskoristiti što prije. Bar mi hoćemo, da ne zaboravimo u procesu.

Znači – odmah se pretplatiš na HBO Go i nemaš brige. Također se možeš pretplatiti na HBO Max od 8. ožujka do 31. ožujka, tada će biti aktivna ova promotivna ponuda.

Moći ćeš uzeti i godišnju pretplatu po cijeni od 54.99 eura – što znači da te mjesec izađe 4.58 eura, ali… ova HBO Go/HBO Max kombinacija bi trebala trajati doživotno, sve dok ti se pretplata automatski obnavlja (bar je sada situacija takva), a cijena godišnje pretplate bi se mogla i mijenjati.

Ovaj novi streaming servis na našim prostorima će nuditi gledanje sadržaja na tri uređaja istovremeno uz čak pet profila – što nam zvuči jako dobro, ali ćemo ipak pričekati datum lansiranja usluge kako bismo provjerili da je sve na mjestu i da nema “sitnih slova” i različitih razina usluge kao što je to slučaj na Netflixu.

HBO Max je u 2021. godini oduševio svoje korisnike diljem svijeta jer su sav filmski katalog Warner Brosa namijenjen distribuciji u kinima prikazali i na HBO Maxu isti dan. To nije praksa koju će nastaviti u 2022. godini sada kada su se kina djelomično oporavila. I dalje je u pitanju usluga s vrhunskim naslovima, a HBO je i zaslužan za renesansu televizijskih serija i kvaliteta je u prosjeku znatno veća nego kod konkurenata koji idu na kvantitetu. Nitko nas nije platio da ovo kažemo, samo smo odrasli na Ozu, The Wireu, Entourageu i Sopranosima.