Mix

Henry Cavill dovodi Warhammera na ekrane! Rekao kako mu je to „najveća privilegija u karijeri“

glumac Henry Cavill kako sjedi i priča i figurica iz igre Warhammer 40k
glumac Henry Cavill kako sjedi i priča i figurica iz igre Warhammer 40k Foto: unsplash.com/YouTubescreenshot/@@ChapterMasterValrak
Henry Cavill prenosi svoju ljubav prema Warhammeru na velike (i male) ekrane. Glumac je poznat po smo štreberkastom karakteru, a ljudi ga zbog toga i vole. Cavill je često dijelio snimke svojih glupih pothvata na društvenim mrežama, a čak ima i strpljenja bojati figurice Warhammera, koji je „životni hobi“ za 40ogodišnjaka.

Iako je najnovijem filmu, Argylle, u ulozi špijuna, njegova ljubav prema Supermanu i Witcheru naposljetku ga je dovela do odgovarajućih uloga u filmovima i TV emisijama o poznatim likovima. Sada mu je njegova strast prema Warhammeru donijela ne samo ulogu u nadolazećoj seriji Warhammer 40,000, već i ulogu izvršnog producenta cijele serije.

Tako će Henry Cavill otvoriti filmski svemir Warhammera, a Amazon je još u prosincu potvrdio kako je službeno potpisao ugovor s Games Workshopom (tvrtkom za društvene igre koja proizvodi Warhammer) za stjecanje filmskih i TV prava za popularnu franšizu igara, prenosi nam UNILad.

Ugovor obuhvaća prava na svemir Warhammera kroz serije, filmove i još mnogo toga, dok nastavljaju izrađivati ​​neke od najboljih figurica na svijetu. „Henry Cavill (Čovjek od čelika, Nemoguća misija – Fallout) trebao bi glumiti i biti izvršni producent franšize Warhammer 40,000 u svim produkcijama studija Amazon.“ stoji na stranici Warhammer Community.

Cavillova dobro poznata ljubav prema Warhammeru 40,000, dobro će poslužiti u nadolazećim godinama. Napokon, Warhammer će stići na ekrane, kako su se fanovi nadali, a dobit će što su i zaslužili.