Što mislite?

Hrana kao umjetnost ili obična sprdačina? Ponekad je teško razaznati

Hrana kao umjetnost (Foto: thechive.com)
Hrana kao umjetnost (Foto: thechive.com) thechive.com
\\folder\galerija Galerija Hrana kao umjetnost (Foto: thechive.com) Hrana kao umjetnost (Foto: thechive.com) Foto: thechive.com Hrana kao umjetnost (Foto: thechive.com) - 7 Hrana kao umjetnost (Foto: thechive.com) - 7 Foto: thechive.com Hrana kao umjetnost (Foto: thechive.com) - 6 Hrana kao umjetnost (Foto: thechive.com) - 6 Foto: thechive.com +13 Hrana kao umjetnost (Foto: thechive.com) - 5 Galerija
Provjerite koliko dobro poznajete gurmansku hranu i možete li je razlikovati od obične sprdačine.

Hrana ne mora biti poslužena na atraktivan način da bi bila ukusna, no aranžman svejedno doprinosi uživanju u hrani. No na društvenim je mrežama ponekad teško procijeniti jesu li slike umjetnički poslužene hrane nastali u skupim restoranima ili se netko jednostavno šali na račun publike na društvenim mrežama.

Neke od prizora takve hrane prenosimo u galeriji, a prvi april odličan je dan za pokušaj prepoznavanja hrane iz skupih restorana i one koja je pretenciozna iz humorističnih pobuda. U galeriji možete pogledati obroke koji izgledaju kako umjetnička djela pa pokušati razaznati prava umjetnička djela od sprdačina.