Mix

Hugh Jackman trpa u sebe 8 tisuća kalorija dnevno za ulogu Wolverinea

wolverine deadpool
wolverine deadpool Foto: Youtube Screenshot
Iako je Wolverine završio kako je završio u filmu Logan, stripovski filmovi uvijek imaju asa u rukavu i nikad nitko nije zapravo gotov. Mjesecima se nagađalo, a zatim je i potvrđeno — Hugh Jackman se vraća kao Wolverine u trećem nastavku Deadpoola. Deadpool i Wolverine imaju zanimljiv odnos, baš kao i Hugh Jackman i Ryan Reynolds. Jackman je započeo sa snimanjem trećeg Deadpoola, ne ginu nam odlične akcijske scene i zanimljivi dijalozi. Blockbuster stiže!

Jackman je jedan od likova koji je redefinirao filmske uloge superjunaka svojom pojavom, a čini se kako se planira vratiti veći nego ikada.

U pripremi za ulogu Wolverinea, Hugh Jackman konzumira nevjerojatnih 8 tisuća kalorija dnevno kako bi izgradio mišićnu masu i zadržao je. Ovo je gotovo dva do tri puta veći broj kalorija nego što prosječna osoba konzumira dnevno i još jedan dokaz kako nikad nije problem u kalorijama već balansu prehrane i treninga.

Trenutno je u bulking fazi, a na Instagramu i Twitteru se zahvalio svom kuharu koji mu je pripremio sve obroke za dan.

Ogromna porcija lososa od 2100 kalorija? Tu je. Riža s ribom od 21000 kalorija? Također tu. Burger od piletine s batatom, sve skupa 1800 kalorija? Dva su tu. Lik se ne šali.

Osim hrpe hrane, bit će tu i hrpe premještenog željeza, nema sumnje kako će Hugh Jackman opet postati Hugh Jackedman u najboljem svjetlu. I razlog za još nekoliko nepotrebnih videa je li na steroidima.