Mix

IMA SE, MOŽE SE! Zlatan počastio Zlatana za rođendan s čak dva super automobila

Ibra naslovna
Ibra naslovna Instagram Screenshot
\\folder\galerija Galerija Ibra naslovna Ibra naslovna Foto: Instagram Screenshot 812 Competizione A 812 Competizione A Foto: Folder.hr Daytona SP3 Daytona SP3 Foto: Folder.hr +1 I Ibra ih gleda na ekranu Galerija
Zlatan je napunio 41 godinu života, još uvijek ne razmišlja o mirovini, a i dalje kupuje sve čega se sjeti.

Podsjetili smo se da mu je rođendan nakon što je naš bivši kolega s Idesha Yellow Yuri napravio kolaž Zlatanu za rođendan, a ubrzo nas je pronašla i informacija o njegovom shoppingu.

View this post on Instagram

A post shared by Yellow Yuri (@yellow.yuri)

Dok mi kupujemo na AliExpressu tipke za tipkovnicu i zaštitna stakla za mobitele, Zlatan si je odlučio kupiti dva Ferrarija.

Jedan je 812 Competizione A, a drugi je Daytona SP3.

Naravno, ni Zlatan nije pošteđen čekanja na automobile tako da je na Instagramu podijelio fotografije automobila iz online konfiguratora.

Izvor fotografija: Instagram/Ferrari Online konfigurator

Cijena? A za oba negdje oko tri milijuna eura.

Boja Ferrarija 812 Competizione A je Rosso Ferrari F1-75, baš kao i od Ferrarijevog bolida u Formuli 1. Srce mu je 6.5 litreni V12 motor, a dodana su i aerodinamička poboljšanja. Do stotke ubrzava za 2.9 sekundi.

Daytona SP3 je pak posljednji automobil iz Ferrarijeve Icona serije koja odaje počast legendarnim modelima.

Pogoni ga isti motor kao i 812 Competizione A, ali je drukčije postavljen pa proizvodi nešto više snage. Do stotke ide također za 2.9 sekundi, ali je brži na ubrzanju do 200km/h te od 100 do 200km/h.

Pa sretan rođendan, Zlaja. Nemoj da skupljaju prašinu.