Mix

Imamo li X-Mene, Iron-Mana i Wandu kao negativku u traileru za Doctora Strangea 2?

Doctor Strange 2
Doctor Strange 2 Foto: Youtube Screenshot
Doctor Strange in a Multiverse od Madness nam već sada izgleda kao trijumf.

Čini nam se da jedino Marvel može povezati dva nevjerojatna blockbustera u razmaku od nekoliko mjeseci. Iako je Spider-Man: No Way Home tehnički Sonyjev film, bez Marvelove kreative to ne bi bilo ni blizu hitu kakvog smo dobili. Granice su pomaknute. Multiverzum je već dio MCU-a, a još više ludila bismo mogli dobiti u nastavku Doctora Strangea.

Uzde projekta su povjerene Samu Raimiju, redatelju koji je možda i zaslužan za filmski svijet kakav danas imamo. Upravo on je dostojno na velike ekrane donio Spider-Mana, a sada su mu na raspolaganju budžet, oprema i specijalni efekti kakve nije mogao ni zamisliti prije dvadeset godina.

Daj prvo pogledaj trailer pa ćemo dalje.

Nakon nekoliko trailera i spotova, teorija je bezbroj. Nagađa se kako ćemo dobiti Superior Iron-Mana, a internet bruji o Tom Cruiseu kao Anthonyju Starku.

Doctor Strange 2 Iron Man Foto: Folder.hr

Nagađalo se da je ovo Iron Man, ali nam je vjerojatnije da je Monica Rambeau kao Photon – ili možda čak Captain Marvel.

Na djelić sekunde se može uočiti i animirani svijet kada se Strange i America Chavez kotrljaju između različitih svemira pa je to dalo vjetar u jedra teorijama kako ćemo vidjeti neke od likova iz serije What If, a možda dobijemo i crossover s animiranim X-Menima i Spider-Manom iz devedesetih.

Doctor Strange 2 Animirani svijet probija Foto: Folder.hr

U jednom trenutku se čuje i glas Professora X-a, Charlesa Xaviera – Patrick Stewart ponavlja ulogu. Vidimo i Illuminate.

Različite verzije Doctora Strangea se također pojavljuju kroz trailer, od zombi verzije do Defender Strangea – Strangea u drukčijem kostimu s logom Defendersa na prsima, to je ovaj koji nam je na naslovnoj fotografiji.

Još uvijek nije jasno tko će biti glavni zlikovac filma. Marvel stvara nevjerojatan hajp oko nastavka, u ovom trenutku ne možemo znati tko je negativac. Možda je Scarlett Witch negativka jer je ljuta na Strangea što je prekršio pravila svemira – baš kao i ona, ali je ona ostala bez svojih sinova.

Doctor Strange 2 Scarlet Witch Foto: Folder.hr

Wanda je ljuta.

Više je verzija Wande u traileru, jedna bi mogla biti osvetnički raspoložena. Možda je i sam Doctor Strange negativac. Ipak ga je Mordo uhitio i izveo pred Illuminate.

Doctor Strange 2 Doctor Strange illuminati Foto: Folder.hr

Ma ovaj film će biti apsolutna ludost, baš kao što su i svi traileri.