Mix

Instagram laže! Transformacija popularnog fitness trenera je živi dokaz

trener jossmooney
trener jossmooney Instagram Screenshot
\\folder\galerija Galerija trener jossmooney trener jossmooney Foto: Instagram Screenshot https://www.instagram.com/p/Cpait_fKGqh/ https://www.instagram.com/p/Cpait_fKGqh/ Foto: Folder.hr https://www.instagram.com/p/Cps01HEhQ_D/ https://www.instagram.com/p/Cps01HEhQ_D/ Foto: Folder.hr +9 https://www.instagram.com/p/Cp-mK3oqLIu/ Galerija
U svijetu Instagrama, sve je savršeno. Svi su lijepi i zgodni, godišnji odmor traje cijelu godinu, kave su uvijek savršene, a hrana uvijek fantastična. O fizičkoj formi da ne govorimo.

Svima je jasno da je u pitanju manipulacija highlightima vlastitog života, ali i dalje svi biramo biti dio te stvarnosti.

Fitness trener Joss Mooney je odlučio pokazati svoje tijelo, bez majice, u dva scenarija. Razmak između fotografija je doslovno jedna jedina sekunda.

Lijeva fotografija ga prikazuje potpuno opuštenog, a na desnoj je zategnuo mišiće.

View this post on Instagram

A post shared by Joss Mooney (@jossmooney)

Poruka je vrlo jasna.

“Doslovno je jedna sekunda razlike između ovih fotografija. Većinu vremena izgledam kao na fotografiji lijevo. Poruka koju želim prenijeti je – ne uspoređujte se s društvenim mrežama. Hodanje po svijetu s trbušnjacima od kamena nije stvarnost. Nitko na planetu to ne radi.”

Izvor fotografija: @jossmooney Instagram