Brutalni komentari

“IQ veličine cipele”: Korisnici društvenih mreža obrušili se na neopreznog motociklista

Bez kacige na motoru
Bez kacige na motoru Foto: Prometne zgode i nezgode/Facebook
Prizor iz prometa podigao je prašinu na društvenim mrežama zbog nepažljivog motociklista.

Na stranici “Prometne zgode i nezgode” objavljena je fotografije muškarca i djevojčice na motociklu, a korisnici društvenih mreža zasuli su muškarca sa slike uvredama. Osim što je vozio u suprotnom smjeru, vozio je djevojčicu bez kacige i posjeo ju je na stražnje sjedalo.

\\folder\vezani_članak Jonathan Serrano Ups! Progutao igračku za psa, a liječnicima je bilo neugodno jer se nisu mogli prestati smijati \\folder\vezani_članak Bijesni vozač Čovječe... Ceste su pune nasilnika: Manijak mu počeo udarati automobil, sva sreća da je sve snimio

Neki od komentara kojima su korisnici zasuli nepažljivog muškarca su: “Glavno da on brine za svoju sigurnost, a ne za djetetovu. Vrlo pohvalno za tatu”, “IQ veličine cipele”, “Otpadu oduzet vozačku”, “Tati je bitno motor pokazat, mala mu je višak izgleda… užas”, “Pravi je mangup, sigurno je jako popularan među ostalim članovima svoga plemena”.

Snimku koja je podigla prašinu na društvenim mrežama prenosimo u nastavku pa provjerite slažete li se s komentarima ili mislite da su možda preoštri ili preblagi prema motociklistu.