Mix

Izašao je trailer za novi film koji otkriva pozadinu Predatora, a film će doživjeti i neobičnu premijeru

Isječak iz prequela filma Predator
Isječak iz prequela filma Predator Foto: YouTube screenshot
20th Century Studios objavio je trailer iz novog filma Predatora nazvanog Prey, otkrivajući time nastavak franšize drugačije za razliku od bilo koje do sada.

Radnja filma se odvija 300 godina u prošlosti, u svijetu naroda Komanča i prati lik po imenu Naru. Vješta ratnica Naru bori se da zaštiti svoje pleme od vanzemaljskog grabežljivca. Prema službenom sinopsisu koji stoji u opisu filma, Naru je odgajana u sjeni nekih od najlegendarnijih lovaca koji lutaju Velikim ravnicama, pa kad joj zaprijeti opasnost, ona je spremna zaštititi svoj narod. Ispostavilo se da je plijen s kojim se u konačnici suočava vrlo evoluirani izvanzemaljski grabežljivac s opakim i tehnološki naprednim arsenalom, što rezultira opakim i zastrašujućim obračunom dvaju protivnika. Već i sam opis budi nam uspomene na dobre stare filmove s Predatorom.

Prey će biti objavljen izravno na streaming platformi Hulu 5. kolovoza ove godine, što je svojevrstan presedan, ali ide uz trenutne trendove filmske industrije. Navikli smo na premijere na streaming servisima, ali nikad dosad među premijerama velikih naslova nismo vidjeli Hulu. Hulu ovim potencijalnim hitom želi učvrstiti svoje mjesto kao treći najveći streaming div u filmskoj industriji.

Godine 1987. pokrenuta je franšiza Predator u glavnoj ulozi s legendarnim Arnoldom Schwarzeneggerom kao vođom specijalnih snaga u južnoameričkoj džungli koje se suočavaju licem u lice s krvožednim vanzemaljskim ratnikom. Predator je nakon toga stekao kultni status u filmskim krugovima te ušao u povijest bez obzira na neslavne nastavke koji su uslijedili.

Trailer možete pogledati u videu ispod.