Mix

Izašao trailer za još jedan DC-jev film koji nismo očekivali u kinima!

DC Blue Beetle
DC Blue Beetle Foto: Youtube Screenshot
Skarab insekta se pričvrsti se na lice tinejdžera Jaimea Reyesa (Xolo Mariduena), a usput mu osigura supermoći i obavija ga moćnim egzoskeletonom. Upravo to vidimo i u traileru. Pogledajte novi trailer za kako biste saznali nešto više o nadolazećem DC-ovom superherojskom filmu. Onda možemo na piskaranje.

Mariduena iz Netflixove hit-serije Cobra Kai igra glavnu ulogu, a George Lopez, Adriana Barraza, Elpidia Carrillo, Damián Alcázar i Belissa Escobedo upotpunjuju glumačku postavu kao Jaimeva proširena obitelj. Ovo više nije izlet, ovo je ozbiljno putovanje u latinoameričke korijene glavnog lika iz DC-jevih stripova. Marvelovi Black Panther i Shang-Chi su već pokazali kakav je odaziv kada se za glavne likove postave lica kakva nemamo priliku često vidjeti u glavnim ulogama.

Sažetak zapleta zvuči ovako:

„Nakon što je diplomirao na fakultetu, Jaime Reyes se vraća u svoj rodni grad s velikim nadama u budućnost. Jaime traži svoje mjesto u svijetu odraslih, ali naleti na Scarab, relikviju izvanzemaljske biotehnologije.

Kad Scarab neočekivano odabere Jaimea kao svog simbiotskog domaćina, on dobiva nevjerojatni oklop sposoban za izvanredne i nepredvidive moći i pretvara se u superjunaka Blue Beetle.”

Ako vam treba paralela s poznatim superjunacima, Blue Beetle je zanimljiv spoj Venomove priče o nastanku i one o tinejdžeru Peteru Parkeru, ali se nadamo da ćemo ipak dobiti nešto novo.

Prije nego što su James Gunn i Peter Safran imenovani izvršnim ko-direktorima DC Studija, iz Warner Brosa su ipak odlučili Blue Beetleu dati kino-premijeru nakon što je razvijen kao originalni naslov za streaming servis HBO Max. Batgirl je bila u sličnom košu, ali je taj film do daljnjeg otkazan iako je gotov.

Blue Beetle stiže u kina 18. kolovoza ove godine, nakon The Flasha kojeg ćemo imati priliku gledati od 16. lipnja. Ah taj DCEU, nikako da implodira i zgotovi svoju priču.