Mix

Izašla je najava za Deadpool 3! Pogledajte što nas sve čeka u nastavku filma najpopularnijeg Anti-junaka

kino dvorana sa sjedalima i platnom na kjem piše deadpool & wolverine
kino dvorana sa sjedalima i platnom na kjem piše deadpool & wolverine Foto: unsplash.com/YouTubescreenshot/@marvel
Stigao je trenutak kojeg smo željno iščekivali, a to je najava za film Deadpool 3. Nove su se informacije o filmu dugo čekala, jer su prošle gotovo četiri godine otkako smo posljednji put vidjeli Ryana Reynoldsa u uskom crvenom odijelu naoružanog karakterističnim Deadpoolovim humorom.

I ne samo to, nego je prošlo više od godinu dana otkako smo čuli nevjerojatnu vijest da će mu se na snimanju pridružiti i dugogodišnji prijatelj Hugh Jackman kao Wolverine. Od tada dobivamo uvide i slike na društvenim mrežama, ali ovo je prvi put da vidimo Deadpoola u akciji.

Trailer nudi više uvida u Reynoldsovu prethodnu tvrdnju da će novi film odvesti franšizu Deadpoola u „potpuno drugom smjeru“. Iako je ta vijest, u kombinaciji s Disneyjevom akvizicijom Foxa, navela neke da nećemo dobiti istog Wadea Wilsona kakvog smo upoznali i voljeli, trailer pokazuje da će on i dalje biti zabavan kao i prije. Pisac Rhett Reese također je ranije uvjeravao da se stvari neće previše drastično promijeniti.

Naravno, jedna stvar koja će se promijeniti je da će Jackman po prvi put uvesti Wolverinea u MCU. Jackman nije jedini glumac koji će se pridružiti obitelji Deadpool; Reynoldsu će se u novom filmu također pridružiti britanska zvijezda Emma Corrin, koja bi trebala glumiti glavnu negativku. Zvijezda Successiona, Matthew Macfadyena također će debitirati u MCU, dok bi se Stefan Kapičić trebao vratiti u ulozi Colossusa.

Nažalost, obožavatelji će morati čekati malo dulje kako bi pogledali nastavak Deadpool 3, jer je datum izlaska pomaknut sa 3. svibnja na 26. srpnja zbog štrajkova u Hollywoodu.