Mix

Izazov težak 100 kilograma, tko ga uspije podići dobije vrijednu nagradu

Matt podiže najteži uteg Velike Britanije
Matt podiže najteži uteg Velike Britanije Foto: YouTube screenshot
Svi smo vidjeli razne izazove, ali ovaj bi mogao biti najteži do sada i to doslovno. Popularni YouTuber MattDoesFitness odlučio je na ulicama Birminghama malo testirati spremnost svojih sugrađana. Zadatak je jednostavan, slučajni prolaznik treba podići “samo“ najteži uteg Velike Britanije. Rekli bi sitnica. Uteg teži 100 kilograma i za izvršenje zadatka potrebno ga je podići jednom rukom. Onaj kojemu to doslovno pođe za rukom dobit će tisuću funti nagrade.

Prijevoz samog utega bio je popriličan poduhvat, stoga možete zamisliti koliko je tek bilo teško prolaznicima podići ga sa poda. Zainteresiranih naravno nije manjkalo, a kako i bi kada je nagrada toliko primamljiva, gotovo 10 tisuća kuna.

Da nije slučajno riječ o prijevari pokazali su Matt i njegova ekipa koji su podignuli uteg, razumljivo uz neke poteškoće. Koliko su bili uspješni stanovnici Birminghama u svojim pokušajima pogledajte na videu ispod.

Samo možemo reći da obratite pažnju na jednog otmjenog gospodina koji se pojavljuje na samom kraju videa kada se Matt počinje lagano utapati u očaju.