Mix

Izgleda da nam stiže i četvrti Star Trek, ipak bez Tarantina

Star Trek Beyond Chris Pine
Star Trek Beyond Chris Pine Foto: Folder.hr
Četvrti Star Trek je nešto o čemu se priča, ali nikako da saznamo što se zapravo događa. Treći film reboot serijala je bio Star Trek Beyond, režirao ga je Justin Lin, u kinima je prikazan 2016. godine, ali na kino-blagajnama se nije pokazao kao hit pa je razumljivo zašto pohlepni studijski glavešine koče svaki budući projekt.

U jednom trenutku se pričalo kako će i Tarantino preuzeti franšizu – što bi bio izrazito čudan spoj ako uzmemo u obzir dosadašnje Tarantinove projekte. Od Tarantina ništa, ali Paramount će ipak nastaviti sa Zvjezdanim stazama.

J.J. Abrams je režirao prva dva nastavka ovog reboot serijala, a tvrdi kako će se originalna postava vratiti za četvrti film koji počinje sa snimanjem prije kraja ove godine.

Kad kažu “originalna postava” – to znači svi osim pokojnog Antona Yelchina, a za postavu dosad nismo imali nikakvih prigovora. Chris Pine, Zoe Saldana, Zachary Quinto i, najvažnije – Karl Urban se vraćaju u kina 2023. godine.

Fanovi Star Treka nisu pretjerano prigrlili novi timeline započet s Abramsovim rebootom, ali to je čest slučaj s fanovima starijih, nevinijih i romantiziranih serijala kojima je teško prihvatiti prilagođavanje novim vremenima. Nas zanima što se događa dalje s posadom.