Mix

Izlaze nove Air Jordan 4! Neutralan ton naglašen je sjajnim detaljima

Air Jordan 4 „White and Gold“ posložene na policama iz svih kutova
Air Jordan 4 „White and Gold“ posložene na policama iz svih kutova Foto: Canva/instagramscreenshot/@zsneakerheadz
Air Jordan 4 smatraju se jednim od popularnijih tenisica u ionako popularnoj liniji Michaela Jordana, stoga ne treba čuditi što nam dolazi više novih modela u 2024. Jedan od njih je „White and Gold“, a u maloprodaji bi se trebale naći u proljeće 2024., po cijeni od dvjestotinjak dolara.

Slika modela sugerira da će cipela nalikovati na Off-White x Air Jordan 4, s neutralnom bež nijansom boje tenisice, sa zlatnim naglascima na prepoznatljivim ojačanjima za vezice, na logotipu Jumpman na jeziku i unutar Air jedinice međupotplata.

Jordan Brand je potvrdio da će „White and Gold“ Air Jordan 4 biti pušten u prodaju 9. ožujka putem SNKRS-a i kod odabranih Jordan Brand prodavača. Riječ je o ženskom ekskluzivnom modelu, a prodavat će se za 210 dolara.

View this post on Instagram

A post shared by DROP-SHOP (@dropshopmx)

Cijena ovog modela, kao i većine modela Air Jordan 4, je visoka, no puno je manja nego onog para napravljenog u suradnji s Off-Whiteom. Tako da je ipak riječ o jeftinijoj varijanti tenisice, koja je stilski veoma popularna, no ovaj par „White and Gold“ ipak ne možemo nazvati parom Off-White x Air Jordan 4 za siromašne.