Nešto novo i drugačije

Nisu nove Air Maxice, to je najnoviji Nikeov modni dodatak! Pogledajte kako izgleda Nike novčanik

Nike Air Max novčanik
Nike Air Max novčanik Foto: SOLELINKS/Platforma X
Za one koje vole plaćati u stilu

Nike je pronašao novi način da nam uzme novac. Nije riječ o najnovijem popustu, ali najnoviji komad ovog brenda uvelike je inspiriran jednom od poznatih tenisica.



Predstavljamo vam Nike Air Max 1 '86 novčanik. Nike Air Max Wallet izgleda upravo onako kako zvuči, novčanik koji podsjeća na Nike Air Max tenisice. Konkretno, Nikeove Air Max 1 "Royal" tenisice služe kao glavna inspiracija za novi modni dodatak.

Novčanik nudi sve što i bi par tenisica, napravljen je od kože, ima veliki Nike Swoosh logo, a čak su ga ukrasili i zračnim mjehurićem karakterističnim za Air Max kolekciju.
Što se tiče njegovih mogućnosti, Nike Air Max novčanik nudi pretinac za gotovinu i utore za kartice. Novčanik, iako inspiriran kultnim tenisicama, dolazi po znatno manjoj cijeni nego prikladni par, bit će dostupan za 30ak dolara.

 

\\folder\vezani_članak grafit košarkaša kobea bryanta u dresu LA Lakersa i tenisice nike air force Mix Prvi pogled na nove Nike Air Force 1 s temom Kobea Bryanta! Odaju počast njegovoj karijeri, a u prodaju bi trebale na ljeto

Nikeov novčanik Air Max 1 '86 trenutno lebdi internetom, izazivajući podijeljene reakcije. Neki su rekli kako je ideja za Nikeov novčanik "ukradena" od nezavisnih umjetnika poznatih po izradi novčanika od omiljenih Nike tenisica, prije službenih Nikeovih pokušaja.


S druge strane, postoje obožavatelji Nikea koji doslovno žele da brend sportske odjeće "uzme njihov novac" u zamjenu za najnoviji dodatak. Bilo kako bilo, ideja je odlična kao i proizvod, a svaki pravi sneakerhead htjet će svoju verziju novčanika inspiriranog omiljen mu tenisicom.
Trenutno je Nikeov novčanik Air Max 1 '86 označen kao "dolazi uskoro" na Nikeovoj web stranici, ali kruže glasine kako bi se u prodaji mogao naći 26. ožujka, odnosno na Air Max Dan 2024.

 Želimo čuti tvoje mišljenje – posjeti rubriku "Ubaci u Folder" i odgovori na ovotjedno pitanje!