Mix

Izlazi ostatka 2. sezone jedne od najbolje ocijenjenih animiranih serija

„Invincible“
„Invincible“ Foto: Screenshot/Instagram/ Rotten Tomatoes
Prva sezona obožavane animirane serije „The Invincible“ oduševila je gledatelje te si osigurala vjernu i veliku bazu fanova. Razvoj priče šokirao je dio publike koji nije upoznat s istoimenim stripom, koji je inspirirao ovu adaptaciju.

Strip koji su kreirali Robert Kirkman, Cory Walker i Ryan Ottley prati život tinejdžera Marka Graysona, koji se razlikuje od svojih vršnjaka po tome što je njegov otac najmoćniji superjunak na svijetu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Rotten Tomatoes (@rottentomatoes)


Nakon što je prva sezona postigla zavidnu ocjenu od 98 %, nedavno je izašao i prvi dio 2. sezone koji je ocijenjen s rezultatom od 100 % na Rotten Tomatoes. Prva polovica druge sezone dobila je Golden Tomatoes Rotten Tomatoes nagradu za najbolju animiranu seriju.

Ostatak sezone 2, izaći će na 21. godišnjicu nastanka stripa koji je inspirirao ovu seriju, tj. 14. ožujka na streaming servisu Amazonov Prime Video.

„Još uvijek se mučeći s Nolanovom izdajom u 1. sezoni, Mark se bori da ponovno izgradi svoj život dok se suočava s mnoštvom novih prijetnji, dok se bori sa svojim najvećim strahom – da bi mu mogao postati otac, a da to i ne zna“, piše u opisu druge sezone obožavane serije.

Odlična glumačka postava podigla je priču ove serije na nevjerojatnu razinu. U nekim od uloga tako se ističu Steven Yeun (kao Mark Grayson), Sandra Oh (u ulozi Debbie Grayson), J.K. Simmons (Nolan Grayson) i druga velika imena poput Setha Rogena (Allen the Alien).

Iako su neki fanovi izrazili razočarenje zbog toga što čekaju drugu polovicu 2.sezone serije „The Invincible“ te ista nije odmah izašla u cijelosti, prema ocjenama kritičara i gledatelja, vjerujemo da će i drugi nastavak biti vrijedan čekanja.