Mix

„Ja sam Britney Spears Jackassa“. Bam Margera istetovirao stihove Britney Spears

glumac i skateboarder Bam Margera sa steve-om i dok se tetovira
glumac i skateboarder Bam Margera sa steve-om i dok se tetovira Foto: Instagramscreenshot/@nikkiink215/@bammargera
Poznato je kako Bam Margera živi poprilično buran život, a bivši skateboarder i zvijezda Jackassa dodao je svojoj ionako opširnoj kolekciji tetovaža, kako bi obilježio teško razdoblje. Novi dodatak je tetovaža stihova Britney Spears, a nalazi se na vratu.

Bam Margera, nekoć se predstavljao kao „Britney Spears of Jackass“, a sada ima novu tetovažu koja se referira na singl iz 2000. Oops!… I Did It Again. Margera je novu tetovažu otkrio na Instagramu, u videu, snimljenom tijekom tetoviranja, rekao je kako je prošao kroz pakao, aludirajući na silne programe odvikavanja kojima je prisustvovao.

Na tetovaži piše „Britney Spears (srce) Oops they did it to me too! :P“

„Prošao sam kroz pakao s najdužim Florida Shuffleom“, rekao je u snimci i zaključio „Britney Spears. Ups, i meni su to učinili. Na tvom sam nivou. Osjećam tvoju jebenu bol.“.

View this post on Instagram

A post shared by Nikki Sobeck (@nikkiink215)

Florida Shuffle, kako objašnjava Margera u videu, je situacija u kojoj se nađe ovisnik s dobrim zdravstvenim osiguranjem, kojeg upisuju u nekoliko programa za odvikavanje za redom, što uvelike produžuje postupak odvikavanja.

U opisu objave, Margera je rekao kako je potrošio stotine tisuća dolara na niz od 10 različitih programa odvikavanja na Floridi. Margera, koji je nedavno obilježio mjesec dana trijeznosti, također je rekao da je sada sretan, nakon što je uklonio određena „sranja“ iz svog života.