Dolazi promjena

Jedan od najpopularnijih modela dobio je tračak boje! Napokon promjena

Panda s kisom i tenisice Nike Dunk
Panda s kisom i tenisice Nike Dunk Foto: sneakernews/Platforma X
Popularna opcija dobiva tračak individualnosti

Možemo zaključiti kako su tenisice Nike Dunk, među najpopularnijim izborima tenisica u posljednje vrijeme, a najpopularnije su one u crno-bijeloj kombinaciji. Popularno se taj model naziva i Panda, zbog boja koje su odabrane za gornjište.

Teško se prošetati gradom, a da ne primijetite bar jedan par ovih tenisica, a neprestano izlaze u prodaju. Upravo tolika proizvodnja je utjecala i na njihovu cijenu, pa se model Pandica može pronaći i na popustu ili po znato nižoj cijeni.Ipak, tržište se zasitilo crno-bijelih tenisica, a kako im velika količina proizvoda ne bi staja na policama, Panda Dunkicama dodali su plavi Swoosh i prošivene detalje na peti i jeziku, a đon je također u istoj nijansi s detaljima.

Lukavi pothvat Nikea i njihovog tima, a obožavatelji tenisica ne mogu poreći kako su tenisice cool. One su zapravo idealna opcija za obožavatelje koji su htjeli par Dunkica, ali nisu htjeli kupiti model Panda kao većina.
Ovaj par tako, uz jednostavnost crno-bijelih tenisica, pruža tračak boje koji ipak otvara neki put do individualnosti.Nike Dunk izdanja često su osebujna i drugačija, šarena i pomalo luda, zato ove tenisice nisu bile pretjerano popularne u mainstream kulturi, ali Pande su pružale jednostavan pogled na retro siluetu, koji je očito prepoznala i publika.

Ove tenisice još nemaju službeni naziv, ali izaći će negdje na jesen ove godine, a bit će dostupne po standardnoj cijeni od 120 dolara.