Njegov favorit

John Oliver otkrio tko je njegov pobjednik na Eurosongu! Nećete nikada pogoditi koga je odabrao

Voditelj John Oliver u emisiji Last Week Tonight kako komentira Eurosong
Voditelj John Oliver u emisiji Last Week Tonight kako komentira Eurosong Foto: LastWeekTonight/Youtube
Otkrio je tko je po njemu trebao pobijediti

Baby Lasagna i njegov hit ''Rim Tim Tagi Dim'' osvojili su srca obožavatelja diljem svijeta, o čemu govore i brojke glasova publike. Svaki kandidat i stručnjak ima svog pobjednika, a isto tako i obožavatelji.

Kako je ovogodišnji Eurosong goruća tema njom se pozabavio i John Oliver u prvom dijelu emisije ''Last Week Tonight''. govorio je natjecanju i istaknuo je jednog izvođača kao osobnog pobjednika.

To je bio predstavnik iz Finske, poznatog kao Windows95man, a HBO-ov voditelj rekao je da je Finska bila njegov "apsolutni favorit", koja se pojavila na pozornici pjevajući "No Rules!".

 

Windows95man svoj nastup započinje izlaskom iz ''traper jajeta'', a pritom je nosio samo odrezanu majicu i kapu s logom jednog operativnog sustava kojeg sigurno možete pogoditi, Windows95.

Njegov provokativan i goluždrav nastup, očito mu se svidio a dao mu je ocjenu od 14 tisuća. "Da! Četrnaest tisuća od deset”, rekao je Oliver nakon isječka izvedbe Windows95mana i nastavio “Čovjek s lepršavim plavim uvojcima i naočalama poput perverznjaka, izlegao se iz traper jajeta? To je poput Botticellijevog ''Rođenja Venere'' samo što je ovaj put zapravo dobro.”.

Doista poetski opis nastupa koje je mnoge zgrozio, pogotovo one koji su nastup pratili uživo u areni. Provokacija ipak ne garantira uspjeh, tako je Windows95man završio na 19. mjestu, ali oduševio je Johna Olivera, što je nagrada sama po sebi.