Mix

Jonathan Majors bi mogao glumiti Dennisa Rodmana u filmu o najluđih 48 sati ikad

Majors Rodman
Majors Rodman Foto: Youtube Screenshot
Jonathan Majors je “uzbuđen” što će glumiti Dennisa Rodmana u filmu o njegovom poznatom posjetu Las Vegasu. Šira javnost se upoznala s Rodmanovim „izletom” u Las Vegas u jednoj od epizoda hit-serije „The Last Dance” koja nam je dala nešto čemu smo se mogli radovati dok je svijetom harala pandemija.

„Dok je Scottie bio vani, Dennis je bio uzoran građanin, do točke da je već počeo j*beno izluđivati. Kad se Scottie vratio, Dennis je htio godišnji.” Ovo je rekao Michael Jordan u Last Danceu. Phil Jackson, trener Bullsa mu je dao 48 sati za odlazak u Las Vegas. Što se pretvorilo u četiri dana.

Tko ima fizikalnost i prisutnost kao što ju je imao Rodman u devedesetima? Tko drugi nego Kang the Destroyer! Jonathan Majors je dobio ulogu u biografskom filmu koji sigurno neće biti kao ostali biografski filmovi.

„Nadam se da ću se s njim moći sresti i popričati kada se približimo i pokušati izbalansirati scenarij – sve te stvari, sve te stvari u industriji”, rekao je Majors za Variety „Nikada nisam stavljao ograničenja na sebe, ali ovo je definitivno uloga u kojoj ću sigurno gurnuti ta ograničenja. On to zahtijeva. On je puno, pa će tražiti puno. Moram pronaći način.”

Majorsa, koji glumi i u filmu Creed III Michaela B. Jordana, prvi put se spominjao u kontekstu ove uloge još u rujnu. Iako se Majors približava pripremama za projekt, nije objavljeno službeno priopćenje, ali u ovom trenutku ne vidimo nikog tko bi to mogao odraditi. Sada je pravi trenutak za službeno priopćenje jer se cijeli svijet zaljubio u Majorsa.

Jordan VanDina napisao je scenarij za „48 sati u Vegasu”. Ovo je radni naziv filma, ali ne bismo imali ništa protiv da bude i konačni.

VanDina je scenarij napisao u „deliriju inspiriranom ludim snom” dok se oporavljao od COVID-a 2020. godine. Da, ovo zvuči kako bi moglo biti ludo.

Nego, tko će glumiti Carmen Electru?