Mix

Jordanov sin surađuje s Air Jordanom na novim tenisicama! Pogledajte Trophy Room x Air Jordan 1 Low

tenisice Trophy Room x Air Jordan 1 Lows i sve što dolazi u paketu s njima na pozadini od košarkaških lopti
tenisice Trophy Room x Air Jordan 1 Lows i sve što dolazi u paketu s njima na pozadini od košarkaških lopti Foto: Instagramscreenshot/@fkzsnkrs/Canva
Prošlo je nekoliko mjeseci otkako je butik tenisica Marcusa Jordana, Trophy Room, izbacio Air Jordan 7 „New Sheriff in Town“, ali izgleda da se ponovno povezuje s brandom Jordan za novu suradnju.

Do sada su Trophy Room i Jordan Brand objavili nekoliko suradnji, uključujući Air Jordan 1, Air Jordan 5, Air Jordan 7, Air Jordan 16, Air Jordan 17 i Air Jordan 23.

Trophy Room x Air Jordan 1 Lows temelje se na dvije stvari, legendarnoj (i iznimno vrijednoj) Rookie kartici Michaela Jordana iz 1986. i fotografija Jordana iz izdanja Sports Illustrateda iz 1984. na kojoj nosi Chicago Bulls trenirku za zagrijavanje i „Black Toe“ Air Jordan 1.

View this post on Instagram

A post shared by Fkz sneakers (@fkzsnkrs)

Riječ je o niskom model Jordan 1 izrađenih u boji „Reverse Black Toe“. Detalji od tkanine napravljene od materijala sličnom poliesteru na prstima oponašaju staromodni materijal dresova. Uz svaki par dolaze bijele, žute i crne vezice.

Boja „Home“ s bijelim Swooshom bit će ekskluzivno izdanje u Trophy Roomu, dok će „Away“ biti dostupno u Trophy Roomu i kod odabranih trgovaca negdje početkom 2024. godine.