Mix

Kanye ponovno na Twitteru! Elon Musk mu vratio profil

Profil kanyea westa na twitteru
Profil kanyea westa na twitteru Foto: Twitter screenshot
Kanye West bio je relativno tih na društvenim mrežama, a račun mu je suspendiran na osam mjeseci, no prema britanskom Daily Mailu, Kanyeov račun bio je aktivan u subotu (29. srpnja), a iza svega stoji Elon Musk.

Kanyeu neće biti dopušteno zarađivati ​​novac pomoću svog računa na novopečenom X-u, oglasi se neće prikazivati ​​pored njegovih postova, no zadržao je zlatnu kvačicu, koja je rezervirana za poslovne račune.

Kanye West je, s Twittera, suspendiran u prosincu 2022. nakon objave koja prikazuje svastiku unutar Davidove zvijezde. Istog je dana izjavio i antisemitske komentare te hvalio Hitlera tijekom bizarnog intervjua s Alexom Jonesom. Elon Musk je izjavio da je objava u suprotnosti s politikom platforme o poticanju nasilja.

Prije nego što je izbačen s Twittera, Kanyeovi posljednji tweetovi tvrdili su da je uhvatio svoju bivšu suprugu Kim Kardashian kako spava s igračem Golden State Warriorsa Chrisom Paulom.

Kanye, zbog spomenutih komentara, nije mogao do svog Twitter računa, a dan prije suspenzije objavio je tweet kojim je kritizirao Marka Zuckerberga jer ga je izbacio s Instagrama. Trenutačno Kanyeov račun na Instagramu nije aktivan.