Mix

Kanye West ponovno na vrhu ljestvica! Kontroverzni reper debitirao na prvom mjestu Billboardove ljestvice 200

naslovnica album vultures Kanyea Westa i slika iz vizuala za glazbu
naslovnica album vultures Kanyea Westa i slika iz vizuala za glazbu Foto: Instagramscreenshot/@Kanyewest
Zajednički album „Vultures 1“ Kanyea Westa i Ty Dolla Signa debitirao je na prvom mjestu Billboardove ljestvice 200. Riječ je o prvom dijelu trilogije Vultures, a album je prodan u 148.000 primjeraka u SAD-u, prenosi nam Complex.

Ovim je postignućem zadovoljan i Kanye koji je, za Complex, izjavio „It’s a beautiful time“. Zaista je lijepo jer je Vultures 1 bio dostupan samo za streamanje i kupnju u digitalnom obliku, od svog izlaska 10. veljače. Očekuje se da će fizičke kopije albuma na CD-u i vinilu biti objavljene kasnije, a Yeova online trgovina otvorena je za prednarudžbe.

View this post on Instagram

A post shared by Ye (@kanyewest)

Album označava reperov 11. album koji je osvanuo na prvom mjesto na top ljestvici, Ye sada izjednačava Brucea Springsteena i Barbru Streisand, po broju albuma na prvom mjestu. Beatlesi drže rekord s 19 ulaza, a nakon njih su Jay-Z sa 14, a Drake i Taylor Swift izjednačeni su s 13.

Kanye je u borbi za prvo mjesto pobijedio Usherov novi album „Coming Home“, koji se nalazi na drugom mjestu, a nije mu ni pomogla sva buka i medijska pozornost Super bowla.