Mix

Kaotičan trailer za The Marvels. Marvelu hitno treba hit!

The Marvels
The Marvels Foto: Youtube Screenshot
The Marvels je nastavak filma Captain Marvel. S Captain Marvel ni nismo bili pretjerano oduševljeni, ali The Marvels, kao i svi Marvelovi filmovi na neviđeno — ima potencijala. Ujedno će to biti treći film iz MCU-a ove kaotične godine za Marvel.

The Marvels se nadovezuje na avanture Nicka Furyja i Carol Danvers iz devedesetih, a u priču uključuje Monicu Rambeau i Kamalu Khan u novim međugalaktičkim avanturama.

Prikladno (ili očajnički) u trailer je uključena pjesma Beastie Boysa „Intergalactic”.

The Marvels će režirati Nia DaCosta, a kako sad stvari izgledaju, film se nastavlja na Kamalinu seriju Ms. Marvel koju smo gledali na Disney Plusu. Na kraju serije smo dobili i post-credits scenu gdje Rambeau, Danvers i mala Khan mijenjaju mjesta.

Trio će se suočiti s ostatcima Kreeja. Carol je uništila velik dio kreeovske flote u posljednjem filmu. Vjerujemo da ju mrze.

The Marvels također spaja četvrtu fazu MCU-a (Monica se posljednji put pojavila u WandaVision iz 2020. godine, a Carol u Shang-Chi post-credits sceni iz 2021. godine) s petom fazom MCU-a (Ms. Marvel i Secret Invasion). Marvelu hitno treba hit. Ant-Man i Quantumania nisu baš izdominirali kako su navikli u Disneyju, a osjeća se zamor materijala i u filmovima i u serijama.

Film stiže 10. studenog, vidjet ćemo može li se MCU spasiti.