Mix

Keanu Reeves je Batman, ali nije u pitanju još jedan reboot

Keanu Reeves
Keanu Reeves Foto: Youtube Screenshot
Keanu Reeves će postati novi u dugom nizu Batmanovih inkarnacija na malim i velikim ekranima, ali nije u pitanju još jedan reboot koji će šokirati sve fanove Viteza tame. Warner Bros. je iskoristio interes javnosti izazvan The Batmanom Matta Reevesa (nije u rodu s Keanuom) i izbacio trailer za neuobičajen projekt – DC League of Super-Pets.

Ono što ćemo dobiti je animirani film o ljubimcima najpoznatijih superjunaka – Batman će imati psa Acea the Bat-Hounda kojem će glas dati Kevin Hart dok će Supermanovom psu glass dati Dwayne Johnson. Ovo nam se čini kao superjunačka verzija Tajnog života kućnih ljubimaca.

Keanu Reeves će dati glas Batmanu, a time će postati četvrti Batman na velikom platnu ove godine. Roberta Pattinsona smo već gledali, Ben Affleck će opet glumiti Brucea Wayne u The Flashu, a u istom filmu će mu se pridružiti i Michael Keaton kao Batman.

DC League of Super-Pets je trebao biti u kinima već u 2021. godini, ali je datum pomaknut na 2022. godinu zbog pandemije. Film stiže u kina 20. svibnja. Sigurni smo da će mladi fanovi DC-ja biti oduševljeni, a sigurni smo da ima i prostora za oduševljenje i među nama matorima.