Wow!

Klasične slike prilagodio modernim vremenima i pogodio "u sridu"

Moderno i klasično (Foto: Instagram/mehmetgeren.design)
Moderno i klasično (Foto: Instagram/mehmetgeren.design) Instagram/mehmetgeren.design
\\folder\galerija Galerija Moderno i klasično (Foto: Instagram/mehmetgeren.design) Moderno i klasično (Foto: Instagram/mehmetgeren.design) Foto: Instagram/mehmetgeren.design Moderno i klasično (Foto: Instagram/mehmetgeren.design) - 19 Moderno i klasično (Foto: Instagram/mehmetgeren.design) - 19 Foto: Instagram/mehmetgeren.design Moderno i klasično (Foto: Instagram/mehmetgeren.design) - 18 Moderno i klasično (Foto: Instagram/mehmetgeren.design) - 18 Foto: Instagram/mehmetgeren.design +17 Moderno i klasično (Foto: Instagram/mehmetgeren.design) - 17 Galerija
Turski umjetnik spaja klasičnu umjetnost sa suvremenim motivima, a rezultati su dosta zanimljivi.

Mehmet Geren bavi se digitalnim ilustracijama, a njegov najnoviji projekt je spajanje djela klasične umjetnosti i suvremenih tema. Na njegovim djelima tako možemo posvjedočiti Umu Thurman u ulozi djevojke s bisernom naušnicom, modernu Mona Lisu te upliv društvenih mreža u svaku sferu života.

Neki od njegovih radova su humoristični, a drugi potiču na razmišljanje. Neke od njegovih digitalnih ilustracija prenosimo u galeriji pa svakako pogledajte kako se junaci klasičnih djela slikarstva provode u suvremeno doba.