Pa, stvarno…

Klaun do klauna: Njihova parkiranja su pravi cirkus, teško je ostati ravnodušan

Užasno parkiranje - 17
Užasno parkiranje - 17 Prometne zgode i nezgode/Facebook
\\folder\galerija Galerija Užasno parkiranje - 17 Užasno parkiranje - 17 Foto: Prometne zgode i nezgode/Facebook Užasno parkiranje - 25 Užasno parkiranje - 25 Foto: Prometne zgode i nezgode/Facebook Užasno parkiranje - 24 Užasno parkiranje - 24 Foto: Prometne zgode i nezgode/Facebook +22 Užasno parkiranje - 23 Galerija
Njihovo parkiranje privuklo je pažnju slučajnih prolaznika, pogledajte ih na djelu.

Na stranici “Prometne zgode i nezgode” objavljene su fotografije parkiranih automobila koji su privukli pažnju ostalih sudionika prometa jer izgledaju kao da su ispali iz cirkusa.

\\folder\vezani_članak Rim Tim Tagi Dim na znakovnom jeziku Kakva energija! I BBC-jeva prevoditeljica otkinula na Baby Lasagnu, pogledajte kako pjesma izgleda na znakovnom jeziku \\folder\vezani_članak Zagrljaj dječaka i psa Može li slađe? Od ovog zagrljaja mnogima krenule suze, pogledajte samo tu ljubav!

Neki od njih parkirali su kao da su sami na svijetu, a drugi kao da su se svojski trudili pješacima i drugim vozačima zagorčati dan. Što sve izvode klaunovi za volanom, svakako provjerite u galeriji.

 

Želimo čuti tvoje mišljenje – posjeti rubriku "Ubaci u Folder" i odgovori na ovotjedno pitanje!