Mix

Koje serije gledati? Slušamo što Stephen King voli. Oduševljen je ovom na Netflixu

diplomat naslovna
diplomat naslovna Foto: Youtube Screenshot
Biranje novih serija je vječna borba, tolika borba da često završimo gledajući već odgledane. U posljednje vrijeme smo otkrili novu metodu biranja serija. Gledamo ono što Stephen King gleda.

Stephen King je jedan od najuspješnijih i najproduktivnijih autora našeg vremena, napisao je preko šezdeset romana, a o kratkim pričama da ne pričamo. Njegov utjecaj na pop kulturu je ogroman, a njegova djela su ekranizirana u filmove i serije. Zamislite svijet bez Shininga ili Ita, bez Zelene milje ili Iskupljenja u Shawshanku? Ne ide.

Iako je hiperproduktivan, kralj svejedno pronalazi vrijeme da bindža Netflixove serije. Već smo na njegovu indirektnu preporuku pogledali Night Agenta nakon mjesec dana odgađanja, a sada je preporučio još jednu Netflixovu seriju koja nas nije odmah natjerala da kliknemo play, ali sada hoćemo.

Vjerojatno ste već uočili seriju The Diplomat na Netflixovoj listi najgledanijih ostvarenja. Na naslovnim fotografijama možemo vidjeti Keri Russell koju volimo još od Felicity, ali vjerojatno najpoznatiju po ulozi u Americansima. Već nekoliko tjedana serija ne silazi s top lista gledanosti, ali nismo pronalazili vremena ni volje za gledanje.

Dosad.

Da, lako je na nas utjecati. Ako ste Stephen King.

King je oduševljen serijom te je rekao da je dijalog toliko oštar da vam može rezati kožu. Mi smo za!

Keri Russell glumi novu ambasadoricu SAD-a u Ujedinjenom Kraljevstvu, a udana je za diplomata i političku zvijezdu. Želi da joj brak funkcionira, ali to se čini kao nemoguća misija uz sve njihove dužnosti i potencijalne ratove te internacionalne krize.

Ipak gledamo.