Mix

Kome treba — Avatar: The Way of Water dobio kućno izdanje. Što znači da je na vrhu svih piratskih lista

Avatar 2 naslovna looper
Avatar 2 naslovna looper Foto: Youtube Screenshot
Inače radimo izvješća s blagajni kina, ali ovo smatramo zanimljivim i korisnim našim čitateljima — vama.

Ako niste gledali najnovije ostvarenje Jamesa Camerona, Avatar: The Way of Water se napokon pojavio na streaming servisima, tri mjeseca nakon filmske premijere i zavladao je svim download listama piratskih stranica. Znate sami koje su to, nećemo naglašavati.

Torrentfreak ističe kako je Avatar 2 uvjerljivo prvi. Tomu pomaže i činjenica kako je novi film dostupan na torrentima, a i u pitanju je blockbuster kojeg neki ljudi nisu pogledali, a neki ga žele pogledati opet — nekoliko mjeseci nakon doživljaja u kinu. U Hrvatskoj film još nije dostupan na streaming servisima, ali smo sigurni da će BluRay uskoro. Ako ste baš nabrijani na legalno. Nama je film bio dobar (recenzija OVDJE), s tim da smo se pomirili da više ništa nije originalno, samo bolje ili lošije izvedeno.

Na drugom mjestu je Operation Fortune, posljednji film Guyja Ritchieja kojeg je malo tko gledao u kinu. Oduvijek nam se činio kao idealan film za ukrasti. Iako ne bismo mi to. Nikad!

Na trećem mjestu se sakrio Cocaine Bear, prošlotjedni najskidaniji film. Ne možemo reći da je najgledaniji jer znamo kako ne gledaju svi filmove čim ih skinu, nekad se takvi filmovi koprcaju na diskovima mjesecima.

Na četvrtom mjestu je John Wick: Chapter 4. Nemojte odmah pohrliti na zločeste stranice, u pitanju je snimka loše kvalitete. To govori koliki je Wick hit kada rastura na ljestvicama čak i s CAM verzijama.