Mix

Kompaktnih smartphonea gotovo nema. Ne čudi oduševljenje ovim vrhunskim modelom!

asus zenfone 10 evleaks
asus zenfone 10 evleaks Foto: Evleaks / Twitter
Pametni telefoni su sve veći, odavno su prošla vremena 4.5 inčnih ekrana. Velik broj korisnika se navikao, čak velike ekrane i smatra poželjnima. To ne mijenja činjenicu da jedan dio korisnika još uvijek ne može prežaliti ranije ere kada su mobiteli bez ikakvih problema stali u svaki džep.

ASUSov Zenfone je u posljednje vrijeme omiljeni flagship uređaj korisnicima koji vole manje uređaje, a sada je najavljen Zenfone 10 koji na tržište stiže 29. lipnja.

Potvrđeno je kako je ASUS izabrao zadržati kompaktan dizajn. Uređaj izgleda slično prethodnom modelu, ali možemo očekivati brojna poboljšanja u odnosu na prethodnika.

Čini nam se kako se od novih mogućnosti najviše ističe „Hybrid Gimbal Stabilizer 2.0” koji bi korisnicima trebao omogućiti snimanje stabilnijih videa. Srce ovog uređaja je procesor Snapdragon 8 Gen 2, a dimenzije ekrana će biti 5.9 inča. Kompaktno u odnosu na konkurenciju.

Početna cijena će biti oko 749 dolara što nije malen iznos, ali je ovo malen i snažan smartphone pa je i cijena razumljiva.