Mix

Kritičari iznenađeni novom Marvel serijom: „Najhrabrija i najkrvavija serija jedna je od najboljih“

Echo
Echo Foto: Screenshot/X/@Marvel
Serija „Echo“ prati Mayu Lopez, gluhu protagonisticu koja se kroz vrijeme „mora suočiti sa svojom prošlošću, ponovno se povezati sa svojim indijanskim korijenima i prihvatiti značenje obitelji i zajednice ako se ikada nada da će krenuti naprijed“, prenosi Collider.

Nakon što su premijere prvih pet epizoda na streaming platformama Disney+ i Hulu, na društvenim mrežama i raznim portalima, u samo jednom danu, objavljeno je nekoliko kritika.

Dok su obožavatelji Marvel serija oduševljeni prvim epizodama, određeni kritičari ipak su našli nekoliko zamjerki, ali su seriju i pohvalili.

Kritičar Chase Hutchinson, zamjera seriji činjenicu da je potrebno više vremena kako bi se radnja pokrenula. Iako nije oduševljen prvom epizodom, ističe ovaj naslov kao jedan od boljih od Marvel serija.

Kao i Hutchinson, mnogi bivši obožavatelji Marvela, smatraju da serija ima potencijala, ali nije savršena.

Naglašava da se serija posebno ističe u trenutcima kada protagonistica istražuje svoje korijene i zajednicu, a manje u klasičnim trenutcima superherojske premise.

„Jedna je od najboljih u franšizi, s više hrabrih i krvavih elemenata nego većina njezinih prošlih unosa, ali to još uvijek ne govori onoliko koliko bi se nadali.”

Bez obzira na nesavršenosti, većina kritičara se slaže da je ovo jedan od boljih Marvel naslova unazad nekoliko godina.