Mix

Kršćanska aktivistica tvrdi kako će Disneyjev Hocus Pocus 2 djeci osigurati paklene muke!

hocus pocus 2
hocus pocus 2 Foto: Twitter / Youtube
Hocus Pocus 2 je pronašao svoj put do Disneyjevog streaming servisa. Još ga nismo gledali jer nam je jasno da nismo baš ciljana publika. Nakon što smo saznali da gledanje ovog filma “oslobađa pakao”, probudila se želja da mu damo priliku. Čisto da usporedimo naše živote s tim paklom.

Jedna majka je kršćanska aktivistica koja je na svom profilu na Facebooku upozorila roditelje da ne smiju dopustiti svojoj djeci da gledaju Hocus Pocus 2 jer bi to moglo baciti svu vatru pakla na njihovu djecu. Wow. Kakav promo za film, čini se da strah od sotonizma i vještica nikad ne umire.

“Cijeli film je baziran na vješticama koje uzimaju djecu za krvne žrtve… Vjerujem da sve što se pojavi na našim TV ekranima dolazi s određenim vrijednostima. Vidjela sam vlastitim očima kako se u stvarnom životu manifestira ono što sam vidjela ili čula na TV-u. Svi misle kako je ovo lažno i nevino, ali mogu bacati čarolije koje požele. Sve može ući kroz TV ekran u vaš dom.”

Tri glumice koje su utjelovile vještice u originalu Hocusa Pocusa su se vratile i u nastavku. Bette Midler, Kathy Najimy i Sarah Jessica Parker opet glume sestre Sanderson, a vidjet ćete i još nekoliko poznatih lica. Ako odlučite pogledati film. Što mi sada sigurno hoćemo.